Nová kolekce kolečkových bruslí K2 2016 je tu!

inline brusle k2Výhled z kolečkových bruslí je povznášející a osvobozující zároveň. Snadno zastavíte - po řádném zaškolení, během kterého pár pádů jaksi patří k věci - a když už chcete cítit pevnou půdu pod nohama, jen se přezujete do tenisek, brusle přehodíte přes záda či šoupnete do batohu a je to. Díky čím dál hustějším trasám cyklostezek se na kolečkových bruslích dostane v podstatě kamkoli, a zkušené bruslaře nerozhodí ani nějaké to převýšení.

Toužíte po zdraví a kondici? Odpovědí je in-line bruslení.

inline bruslarPokud hledáte lék na lenošení, in-line bruslení vás nadchne a pro své zdraví i kondici uděláte kus práce. Při jízdě se zapojují svaly po celém těle, je to tedy ideální zátěž pro organismus, nedochází k přetěžování jen jedné části. Více jsou samozřejmě zapojovány svaly dolních končetin. Dokonale se protáhnou také záda a zpevní paže. Ve srovnání s během však až o 50 % méně zatěžujete své klouby. Největší vliv bruslení na váš organismus je však v tom, že vám skvěle vyladí vaši kondici. Zvětší se kapacita plic a posílí se srdce. Zhubnete a zpevníte si celou postavu. Ideálních výsledků pak dosáhnete pravidelnou jízdou na kolečkových bruslích, dvakrát až třikrát týdně po cca 60 minutách.

Proč in-line brusle K2?

inline bruslarkaInline brusle K2 jsou moderní technologií doslova nabité. Vysoký komfort, pohodlná a stabilní jízda díky kvalitnímu a preciznímu provedení, která uspokojí začátečníky, ale i vytrvalostní  a zkušené bruslaře. V každé kategorii najdete velký výběr nejen různých variant, například zapínání, ale také atraktivní  a trendy barevné provedení od pestrých po decentní. Díky patentované měkké botě Softboot K2, která se vytvaruje a přizpůsobí anatomii vaší nohy, bude inline brusle perfektně sedět a i dlouhá jízda bude pohodlná. Pánské a dámské provedení se liší pouze barvou a tvarem samotné boty, s ohledem na to, že každé pohlaví má jiný tvar nohy - ženy užší než muži - svou výbavou jsou však brusle stejně bohaté.

Brusle K2 2016 pro začátečníky

Dámské in-line brusle K2 ALEXIS BOA 2016Základní výbavou je plastový rám, ideální pro začínající bruslaře, s kolečky o průměru 80 mm. Tento rozměr je ideální pro trénink jízdy na bruslích - díky menšímu průměru je jízda pomalejší a bruslení se stává lépe ovladatelným. Dámské brusle K2 ALEXIS 80 2016 v černo-oranžovém provedení jsou vhodné i pro ženy a dívky, které bruslit umí, ale jezdí spíše nárazově a rekreačně.  Zavazování bruslí je pak na klasickou tkaničku i u pánské varianty bruslí K2 F.I.T 80 2016 v barvě černo-šedé.

Brusle K2 2016 pro zkušenější bruslaře

Pánské in-line brusle K2 F.I.T. BOA 2016Pokud už máte pár kilometrů nabrusleno, jste si jistí svou stabilitou na bruslích a toužíte po jízdě o něco rychlejší, je čas přejít na brusle pro zkušenější. Do této kategorie se řadí brusle s průměrem koleček 84 mm a  hliníkovým rámem, ve kterém jsou kolečka osazena. Dámské brusle K2 ALEXIS BOA 2016 pak vynikají profesionálnějším a hlavně rychlejším upínacím systémem Boa, kdy pomocí kolečka s ocelovým lankem umístěném v horní části jazyku snadno brusli po celé délce utáhnete, a stejně lehce také zujete. Dámské provedení pak doplňují pánské brusle K2 F.I.T BOA 2016 v barvě černo-červené. Damské in-line K2 VO2 90 BOA W 2016Další variantou je rychloupínání Speed Lacing, kterým jsou vybaveny dámské černo-tyrkysové brusle K2 ALEXIS PRO 84 2016, brusli díky němu zavážete jedním zatažením. Tímto upínáním jsou vybaveny i pánské brusle K2 F.I.T PRO 84 2016 v provedení černo-zelené a také s protiprachovou úpravou ložisek, zajišťující jejich maximální životnost. Univerzálnost bruslí K2 nezná mezí, a tak jistě oceníte, že všechny brusle v této kategorii mají svůj lehký hliníkový rám připraven na osazení i větších koleček průměru 90 mm. Díky této možnosti stačí po získání zkušeností ze svých bruslí pouhou výměnou koleček získat brusle s vyšší rychlostí a posunout svou jízdu zase o kus dál.

Pokročilý bruslař může volit brusle K2 s technologií Hi-Lo

Pánské in-line brusle K2 VO2 90 BOA M 2016Bruslení už je pro vás přirozené skoro stejně jako chůze? Toužíte svou jízdu zrychlit a zažít nový pocit z jízdy? Pak nejvyšší řada kolečkových bruslí K2 kolekce 2016 vám přináší nejen hliníkový rám, průměr koleček 90 mm pro rychlou a vytrvalostní jízdu, ale také funkční odvětrávání boty ventilačním systémem Dámské in-line brusle K2 VO2 90 PRO W 2016Vortech, kterým jsou vybaveny všechny brusle v této kategorii. Proudění vzduchu po boku boty, podrážkou i stélkou, zaručuje dokonalé proudění vzduchu a přináší vaší noze komfort i při rychlé jízdě. Díky němu na pocení nohou můžete zapomenout i v dámské variantě bruslí s upínáním Boa K2 VO2 90 BOA W 2016 v bílo-tyrkysové barvě. Jsou ideální pro každodenní trénink stejně jako pánská řada K2 VO2 90 BOA M 2016 v červeno-černém provedení. In-line brusle K2 VO2 100 X PRO 2016Rychloupínání Speed Lacing pak mají dámské brusle K2 VO2 90 PRO W 2016 v barvě fialovo-modré a modré pánské brusle K2 VO2 90 PRO M 2016. Opravdovou lahůdkou je ale převratná Hi-Lo technologie u bruslí K2 VO2 100 X PRO 2016. Jde o vylepšený rám, který umožňuje osazení dvou koleček 90 mm vpředu a dvou větších 100 mm koleček vzadu.

(PR článek)

Trekové brusle od LENE

Trekové brusle od LENE
E-shop s trekovými bruslemi
www.trekove-brusle.cz

Štítky

půjčovna bruslí aerobik chrániče freestyle helma in-line in-line in-line bruslení in-line školka inline kolečkového kolečkového kroužek kurzy lekce naučte se bruslit odpolední pro děti správné bruslení tanec technika bruslení v olomouci v zimě výuka pro děti škola

Kontakt

Škola kolečkového bruslení LENE
LENEMgr. Lenka Coufalová Buchcárová,
majitelka školy
Telefon(+420) 725 591 084
E-mailbrusleni@lene.cz [napsat nyní]

Návštěvnost